Не изпускай невероятните оферти в Fras.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Утоли жаждата! 3л фреш от портокал, с включена доставка, от BulMag Online

3л фреш от портокал, с включена доставка

Всички вкъщи сте почитатели на свежите напитки? Спокойно, ще има достатъчно за всички, а с ваучер за BulMag Online ще го доставят и до дома ви!

3л фреш от портокал 9.99 лв Грабни

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 29 Октомври до 29 Ноември 2019г.
  • С предварителна заявка на: https://bulmag.org/bg/product/detail/fresh_portokal_1l-27092-0.html, като в полето "Коментар към поръчката" посочите номер и секретен код на ваучера. При обработка на поръчката, BulMag Online ще премахва сумата за доставка.
  • Офертата включва стандартна доставка до адрес на клиента в рамките на Шумен и Варна. Стандартната доставка се изпълнява в рамките на избрания часови интервал за съответния град, спрямо натовареността на обекта. Повече информация относно доставката може да получите на: https://bulmag.org/bg/pages/info-delivery-246.html.
  • За доставка в избран часови интервал, е необходимо да направите своята поръчка, най-късно до 61 минути, преди началния час на часовия интервал. Например, за да доставка в часовия интервал 18:00 - 20:00ч, е необходимо да направите поръчка, най-късно до 16:59ч.
  • Има възможност и за експресна доставка до 90 минути след заявка, за която се заплаща при получаване на храната - 5лв.
  • Всички други глобални условия на Fras.bg
Въпроси и отговори: 2

Осигурено от BulMag Online

"BulMag e верига български супермаркети, която вече повече от 20 години расте и се развива заедно с вас. Но, за да сме сигурни, че вървим в правилната посока, е важно да познаваме историята си, затова искаме да ви разкажем накратко откъде сме тръгнали и пътя, който сме извървели.

Началото: Трънчев ООД. Историята ни започва през Ноември 1995г с малко магазинче, разположено върху 18кв.м площ, двама души персонал и един автомобил. Но напредваме бързо и през следващите няколко години откриваме още 3 по-големи супермаркета под името Трънчев.

Прочети още

Повече информация за BulMag Online можете да откриете на адрес bulmag.org/bg

Галерия

С доставка до адрес на клиента в Шумен или Варна. 054/ 850 850 bulmag.org/bg Понеделник - Неделя: 9:00 - 20:00ч.
Офертата е осигурена от ТРЪНЧЕВ ООД, ЕИК: BG127585839, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 29.10.19 до 14.11.19.
3л фреш от портокал, с включена доставка
Топ цена: 999лв Грабни ваучер
Офертата изтича след:
10:32:35
24грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти
Присъедини се към нас във Facebook