За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Тест за откриване на ротавирус, от СМДЛ Липогард

Ротавирусите са едни от най-честите причинители на тежки гастроентерити при деца и възрастни, а пиковете на заболеваемост са именно през есенно-зимния период. Уверете се, че този коварен вирус е далеч от тялото ви - с ваучер за СМДЛ Липогард!

Тест за откриване на ротавирус във фецес 10 лв вместо 18 лв Разграбено

Повече за ротавируса:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 7 Ноември до 7 Декември 2019г.
  • Не е необходимо предварително записване. Клиентите с ваучери ще бъдат обслужвани според заетостта на избрания обект.
  • Изследването включва ELISA-базиран хроматографски тест.
  • Необходим материал за изследване: фекална проба в количество колкото грахово зърно, взета не по-късно от четвъртия ден на признаците на вируса, която се поставя в стерилен контейнер и се транспортира до лабораторията.
  • Резултатите се получават в рамките на 1 работен ден след изследването.
  • Изследването е подходящо за всички възрасти.
  • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
  • Всички други глобални условия на Fras.bg
Задай въпрос

Осигурено от СМДЛ Липогард

Специализирана липидна Медико-Диагностична Лаборатория Липогард е основана преди повече от 10 години. Екипът е подбран от компетентни и всеотдайни лекари и лаборанти с дългогодишен опит в клиничната лаборатория, липидология и микробиология.

Лабораторията е специализирана в изследвания на нарушенията в мастната обмяна и може да ви осигури медицинска консултация за решаване на проблема. Оборудвана е със съвременна техника и разполага с високо квалифицирани специалисти, което гарантира прецизност на изследванията.

Извън приоритета си дислипидемии, МДЛ Липогард е с капацитет на общопрофилна клинична лаборатория с възможности за изпълнение на богата гама от клинично-лабораторни анализи. Лабораторията е включена във външна система за оценка на качеството и има договор с Касата за обслужване на пациенти с направления. Притежава сертификат за акредитация от МЗ.

Лаборатория Липогард предлага сключване на договори за абонаментно обслужване на служители на Фирми, Медицински центрове, Диагностично-Консултативни Центрове, болници, частни лица и семейства.

Лабораторията работи със Здравно-осигурителни фондове: ЕВРОИНС, България Здраве, Доверие, Булстрад, Уника, ДЗИ Застраховане.

ВИЗИЯ 2017

Прочети още

Галерия

Офертата е осигурена от МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЛИПОГАРД ООД, ЕИК: 130422033, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 07.11.19 до 26.11.19.
Тест за откриване на ротавирус
Цена: 10 лв
Регулярна цена:
18 ЛВ
Промо отстъпка:
44.5 %
Спестяваш:
8 ЛВ

Активни промо оферти:

Виж всички оферти
Присъедини се към нас във Facebook