За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Интерактивен уикенд семинар за подобряване на паметта и когнитивните функции - на 14 и 15 Декември, от АИПСМПНБ Невросфера

Интерактивен уикенд семинар за подобряване на паметта и когнитивните функции - на 14 и 15 Декември

Напоследък забравяте имена и събития? Концентрирате се трудно и чувствате, че мозъкът ви работи по-бавно? Претърпели сте инсулт или операция и искате да "освежите" мозъка си? Диагностицирани сте с начални дементни промени? АИПСМПНБ Невросфера е насреща, за да ви помогне да преодолеете тези проблеми!

Интерактивен уикенд семинар за подобряване на паметта и когнитивните функции - на 14 и 15 Декември 240 лв вместо 480 лв Разграбено

Семинарът включва теоретична и практическа част с мозъчна гимнастика, сензорна стимулация, хипнотични техники и сугестия.

Условия на офертата:

 • Валидност на ваучера: от 14 Декември до 15 Декември 2019г.
 • С предварително записан час на: 088 83* **** (скрит), с номер и секретен код на ваучер.
 • Семинарът ще се проведе на 14 Декември (Събота) от 09:30 до 12:30ч и на 15 Декември (Неделя) от 09:00 до 12:30ч, на адреса на АИПСМПНБ Невросфера.
 • Един ваучер е за един човек. Семинарът е подходящ за лица над 40г, със запазена самостоятелна двигателна активност.
 • Семинарът се провежда в малка група и се води се от лекар-невролог.
 • Участниците ще имат възможност да се включват активно в семинара и да получат отговор на всички въпроси, свързани с темата му.
 • Офертата включва още:
  - Индивидуален предварителен неврологичен преглед и оценка на паметта чрез тест панел;
  - Вторичен индивидуален преглед с оценка на резултатите и назначаване на последваща терапия (план за лечение).
 • Всички други глобални условия на Fras.bg
Задай въпрос

Осигурено от АИПСМПНБ Невросфера

АИПСМПНБ Невросфера е практика за профилактика и лечение на неврологични заболявания. Д-р Христова е специализирала в УМБАЛ Св. Марина - Варна и е работила в университетски клиники в страната и Германия, като се е занимавала с профилактика и лечение на неврологични заболявания. Работи с акцент върху ранната диагностика на когнитивните (паметови) нарушения при възрастни, оценка на последиците и риска от инсулт, оценка на мозъчното развитие при деца, мозъчна гимнастика за възрастни и деца и медикаментозно лечение.

Галерия

Варна, Младост, бул. Република 15, Медицински комплекс Младост, ет. 5 кабинет 522 088 83* **** (скрит) 14 Декември: 09:30 - 12:30ч; 15 Декември: 09:00 - 12:30ч.
Офертата е осигурена от АИМСМПНБ НЕВРОСФЕРА Д-Р СТАМЕНКА РУМЕНОВА ХРИСТОВА-ГЕОРГИЕВА, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 29.11.19 до 12.12.19.
Интерактивен уикенд семинар за подобряване на паметта и когнитивните функции - на 14 и 15 Декември
Цена: 240 лв
Регулярна цена:
480 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
240 ЛВ

Активни промо оферти:

Виж всички оферти
Присъедини се към нас във Facebook